sábado, 28 de noviembre de 2015

EDUCACIÓ PER LA VIDA 2015 - IES SANTANYÍ

Les jornades que se fan a Pollença cada any, inspiren el nostre porjecte. Enguany gràcies a L'AMIPA 7 estudiants de l'IES Santanyí varen poder anar.

Aquest vídeo de Permamed recull el seu testimoni en un minut! (a partir del 3'20'').


viernes, 20 de noviembre de 2015

jueves, 19 de noviembre de 2015

TREBALL EN EQUIP!

Una de les claus... el treball en equip: les empreses que ens cedeixen els palets, els veïns que ens deixen el camió per a què els profes els vagin a cercar i els alumnes que ajuden a descarregar! 

Ja tenim més palets per reutilitzar!!!!


miércoles, 18 de noviembre de 2015

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ ESPAI TERRA

Els dimarts, si fa bo, feim la reunió de la comissió Espai Terra allà mateix i ens posam al dia dels avenços a la parcel·la i planificam les activitats educatives...



martes, 17 de noviembre de 2015

QUÈ ESTEM CONSTRUINT? - 4t D'ESO DE L'ÀREA DE TECNOLOGIA

Sabeu què estan construint aquests alumnes de 4t d'eso de l'àrea de tecnologia a l'Espai Terra? 





MIRAU com va prenent forma el nostre hivernacle que realitzen els alumnes de tecnologia de 4t.


miércoles, 4 de noviembre de 2015

Visita del batle Llorenç Galmés Verger i del regidor d'afers socials Toni Matas, i anunci que l'IES s'ha fet soci d'APAEMA i de Vairetats locals,

És important per a l'Educació del nostres alumnes que s'impliqui tota la societat: pares, professors i també polítics. Dimarts vàrem rebre la visita del batle Llorenç Galmés Verger i el regidor d'afers socials Toni Matas per comprovar in situ la feina feta en tres anys... Des del principi del nostre projecte l'Ajuntament ens ha donat el seu suport per l'ús de la parcel·la, l'aigua i l'ajuda de la brigada quan ha calgut. 

Aprofitàrem per fer públic que l'IES Santanyí s'ha fet soci d'APAEMA i de Vairetats locals, dues associacions que vetllen per l'agricultura ecològica i la biodiversitat autòctona; el seu president Jaume Jaume i el seu tècnic Nofre Fullana completaren el grup visitant i simbòlicament plantaren una Servera, arbre de gran valor per la seva fusta i que abans se trobava a moltes cases mallorquines. 




Hi eren presents també els professors de la comissió, la directora del centre Fina Hisado i el nostre assessor Julio Cantos Gazquez . Gràcies a tots! Seguim fent feina!

AQUÍ podeu veure les fotos!

Tot suport és ben rebut! És bo que la premsa també li doni importància al que se fa al món educatiu..La difusió de les nostres activitats pot servir per animar d'altres escoles i instituts dels que també aprenem! Gràcies Associació de Varietats Locals de les Illes Balears per la vostra feina i assessorament!

Notícia al Diari de Mallorca